Terra Brick - Deskundig van analyse en aankoop tot beheer

Overweegt u in vastgoed te investeren? Of wilt u een woning verhuren? Het investeren en verhuren van vastgoed vereist veel expertise. Van economische kennis en verstand van de lokale woningmarkt.  Tot kennis van bouwen, verhuren en de contracten die daar bij gesloten moeten worden. Terra Brick heeft alle kennis in huis om het hele traject voor u te verzorgen.. Wij kennen de lokale markt en weten hoe vastgoed het beste rendement oplevert.

U heeft de regie, wij ontzorgen!

Wij nemen u daarbij alle zorgen uit handen. U voert de regie. Wij adviseren en voeren uit. Zo kunt u zorgeloos investeren in vastgoed.

Hieronder vindt u meer informatie over onze werkwijze. 

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Oops! Something went wrong while submitting the form

Rekenvoorbeeld

Vastgoed is een zekere investering met een voorspelbaar rendement.

Een persoonlijke analyse, een persoonlijk advies

Een goede investering vereist een gedegen analyse van uw persoonlijke situatie en wensen. Heeft u een vaste baan of bent u ondernemer? Wilt u direct rendement of pas later? Heeft u al vastgoed? Welke financiering is mogelijk? In wat voor vastgoed wilt u zelf investeren?

 In een persoonlijk gesprek analyseren wij uw situatie en wensen, Als u al vastgoed in bezit heeft lichten wij de portefeuille door. We bepalen de waarde, het opgebouwde vermogen en de financieringsruimte .

Het resultaat: een advies over aankoop en het doorontwikkelen van vastgoed dat al in uw bezit is.

  • √ Advies op basis van uw persoonlijke situatie, zowel privé als zakelijk

  • √ Kennis van de lokale markt waar u wilt investeren

  • √ Analyse van macro-economische ontwikkelingen op de woningmarkt

  • √ Wij zoeken vastgoed voor en regelen de bezichtigingen

  • √ Wij geven advies over de aankoop

  • √ Als u wilt onderhandelen we voor u of geven advies tijdens de onderhandelingen

    √ Wij begeleiden de aankoop tot en met het notarieel transport

Of u een woning erft, tijdelijk wilt verhuren of wilt investeren in vastgoed. 
Terra Brick adviseert en neemt u al het werk uit handen.

Ontwikkelen met kennis van de woningmarkt

Na de aankoop van de woning helpen we u graag een optimaal rendement te halen uit uw investering. Wij weten wat huurders zoeken. Kleine of grote verbeteringen aan een woning kunnen ervoor zorgen dat de woning beter aansluit op de huurmarkt.

 Terra Brick adviseert u over aanpassing, renovatie en verbouw van de woning. Wij werken daarvoor samen met een gerenommeerde architect en aannemersbedrijf. Kwaliteit is op deze wijze verzekerd. Ook kunnen we zorgen voor de inrichting van de woning, zodat deze zo goed mogelijk past bij de wensen van huurders. Onze ervaring met expats komt hier goed van pas.

Verhuren via onze eigen kanalen

Eenvoudig beheer

Terra Brick zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar het beheer van de woning. Wij regelen de borg, innen de huur en zorgen voor incassoprocedures als het nodig is.

Daarnaast nemen we het technisch beheer voor onze rekening. We zorgen voor onderhoud van bijvoorbeeld de CV-ketel en reparatie van gebroken ruiten of lekkende kranen. Dat alles tot een vooraf besproken bedrag. Reparaties of aanpassingen boven dit bedrag overleggen we met u. Zo houdt u eenvoudig controle over de kosten.